Hög tid att söka hr-stipendium - AI premieras


2019-08-23 - Passa på att ansöka om Sveriges största hr- och ledarskapsstipendium. 100 000 kronor delas ut till en student för internationella studier i ledarskap och hr. Vill du studera AI:s inverkan på hr ökar chansen att få stipendiet.

Nu är det möjligt att ansöka om stiftelsen Pause hr-stipendium. Stipendiet på 100 000 kronor är det största i sitt slag i Sverige och har delats ut årligen under flera år för att främja internationella hr-studier.

Syftet är både att bidra till stipendiaternas egna utveckling och att sprida aktuell kunskap om området till andra. Ansökningstiden löper ut den 11 oktober 2019.

Den som har universitetsexamen och praktisk erfarenhet av hr- och ledarskapsfrågor kan ansöka. Även den som studerar och har arbetslivserfarenhet från andra områden kan söka. Ett genuint intresse och en god vilja att utvecklas inom området är ett krav.

Stipendiaten förväntas studera på ett universitet eller managementskola eller vid ett företag under minst tre månader. Studierna ska resultera i en stipendierapport som på olika sätt ska spridas till andra intresserade av området.

I år ser stiftelsen gärna sökanden som vill studera Artificiell Intelligences (AI:s) inverkan på HR- och ledarskapsfrågor, men tar även emot förslag på andra aktuella ämnen.

Läs mer på stiftelsen Pause sajt: http://stiftelsen-pause.se/

JENNIE JENSEN


JUST NU PÅ FÖRSTA SIDAN