De vann Human Growth Award


2019-11-07 - De har byggt en gemensamt plattform för lärande i organisationen och fått igång en rörelse där medarbetarna driver sitt egna lärande. Nu belönas ICA gruppens virala CoE Learning team.

Priset delas ut till det hr-team som har gjort avtryck genom sin kultur, innovationsdriv och den effekt de skapat. Det är Wise Group och Wise Consulting som står bakom priset som delades ut under onsdagen på Gröna Lunds teatern i Stockholm.

Dryga 40 kvalificerade nomineringar kom in och efter juryns arbete kvarstod finalisterna BillerudKorsnäs, ICA gruppen CoE Learning och Trafikverket Lön/HR support.

Vinnaren ICA gruppens virala CoE Learning, tar enligt Juryn, ”growth mindset till nästa nivå och har en tydlig sense of urgency kopplat till att lärande måste ske snabbare. Teamet har skapat en rörelse med fokus på att skapa ”followers”. Medarbetare som av egen vilja vill driva sitt egna lärande, vara med och bidra till att ICA blir en konstant lärande organisation.”

Årets jury bestod av 2018 års finalister KRY/LIVI (Anna Fredrixon), Sveriges Radio (Carolina Wikström) och vinnare Gröna Lund (Ida Troive).

ELSA FRIZELL


JUST NU PÅ FÖRSTA SIDAN