Framfot: Certifierad HR
Blended learning Göteborg

Framfot: Certifierad HR

Datum:

En utbildning för dig som är eller kommer att bli HR-chef eller HR-ansvarig, och för dig som vill ta vara på er viktigaste resurs: personalen.

Den här utbildningen passar dig som vill se till att du har rätt HR-kompetens. Och få ett kvitto på det i form av en certifiering.

Utbildningen Certifierad HR – upplägg

Utbildningen består av de tre delutbildningarna HR i praktikenRekrytera rätt och Arbetsrätt i praktiken. Det ingår även medarbetarundersökning, extra kvalitetssäkring och stöd i den praktiska tillämpningen.

Du väljer själv i vilken takt du vill genomföra de tre stegen så att det passar både dig och din organisation. Men fokus under alla delutbildningarna är att ge dig den kunskap som behövs för att ta hand om och utveckla personalen, organisationens viktigaste resurs.

Varje delutbildning ger dig rätt mängd verktyg för att praktisera mellan tillfällena. Syftet är att du ska utveckla dig själv, din organisation och medarbetarna. Och du och dina kurskamrater kan följa utvecklingen och få kvitto på vad som fungerar hos er själva och varandra.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

Anmäl dig här: https://www.framfot.se/utbildning-personal-hr/certifierad-hr/

PRAKTISK INFORMATION
Välj stad och startdatum
Stockholm 2022: 5-7 december,
Stockholm 2023: 13-15 februari, 27-29 mars, 26-28 april
Göteborg 2023: 13-15 mars, 2-4 maj
Malmö 2023: 28 februari-2 mars, 9-11 maj
Anmäl dig här: https://www.framfot.se/utbildning-personal-hr/certifierad-hr/