Nyheter om hr-folk

Under vinjetten Hr-folk publicerar vi person- och företagsnyheter om hr-branschen samt aktuella och närliggande områden. Nyheterna publiceras här och i månadstidningen. Tipsa oss om du eller kollegan bytt jobb, fått stipendium, pris eller annan utmärkelse, samt även om företagsnyheter inom hr-branschen (ej platsannonsering eller produktnyheter). Skriv till redaktionen@personalledarskap.se och bifoga helst en bild på personen/personerna och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att redigera materialet.

2018-09-21
Olof Gertz.

Är Castellums nya hr-direktör

Olof Gertz, som i dagsläget är tf hr-direktör blir Castellums ordinararie hr-direktör från och med oktober. Han har tidigare arbetat bland annat som Senior Vice President, Human Resources på Vattenfall samt på DeLaval International AB.
2018-09-21
Veronica Rörsgård.

Ny chef för Academedia förskolor

Veronica Rörsgård är nya chef för Academedia förskolor och medlem i koncernledningen. Hon kommer närmast från Skanska där hon varit hr- och it-direktör. Innan det var Veronica vd för rekryteringsföretaget Alumni.
2018-09-14
Marlen Sibbel Becker.

Blir förändringsledare på Sida

Marlen Sibbel Becker har tagit uppdraget som förändringsledare på Sida, ett uppdrag som sträcker sig ett halvår. Hon har tidigare arbetat som hr-chef på Vinnova och dessförinnan som hr-chef på Ansaldo STS.
2018-09-14
Anders Rosell

Ny hr direktör på Lindorff Sverige

Anders Rosell är ny hr direktör på Lindorff Sverige och kommer att ingå i Lindorffs svenska ledningsgrupp. han kommer närmast från tjänsten som strategisk hr partner till Personal Banking på Danske Bank. Anders tillträdde tjänsten den 6 september 2018
2018-09-12
Elin Filipp

Ny Talent & Culture Manager på ReachMee

Elin Filipp är ny Talent & Culture Manager på ReachMee. Hon kommer senast från rollen som People& Culture Manager på Ants-Tech Recruiters och har tidigare jobbat som kanslisekreterare på Regeringskansliet.
2018-09-12
Roland Gustavsson.

Blir vd för Origo Group

Roland Gustavsson blir ny vd för Origo Group. Han kommer senast från rollen som vd för Wise Group och var tidigare vd för K2 Search. Han tillträder tjänsten den 1 oktober.
2018-09-12
Inger Johansson.

Ny hr-chef Norsjö kommun

Inger Johansson blir ny hr-chef i Norsjö kommun. Hon kommer senast från rollen som kommunstrateg och har tidigare arbetat med hr på Intel Corporation.
2018-09-07
Victoria Karlsson.

Blir produktchef hos Master Sverige

Victoria Karlsson blir produktchef på Master Sverige AB. Hon kommer närmast från rollen som produktchef på Cubiks Sverige AB. Master utvecklar och säljer psykometriska test för rekrytering och utveckling.
2018-09-07
Oscar Persson.

Får ny roll

Oscar Persson får ny roll som employer branding specialist på Svea Ekonomi, ett konsultuppdrag från Senterprise. Han fortsätter även del av tid som teknisk rekryterare på Senterprise.
2018-08-27
Maria Lindqvist.

Startar eget företag

Maria Lindqvist blir hr-konsult i det egna företaget HR Utveckling ByMaria. Hon kommer från rollen som personalchef i Älvdalens kommun och var tidigare personalstrateg i Älvdalens kommun.
2018-08-27
Maria Rönnberg.

Blir hr-chef för Telia Sverige

Maria Rönnberg har utsetts till hr-chef för Telia Sverige. Maria kommer närmast från tjänsten som chef för koncernenheten Strategy & Development inom People & Brand på Telia Company och har tidigare haft rollen som Head of HR Operations på SEB. Maria Rönnberg ingår i den svenska ledningsgruppen och tillträdde den 1 september.
2018-08-27
Katarina Riml.

Ny konsult på Home of Recruitment

Katarina Riml är ny konsult på Home of Recruitment . Hon kommer senast från rollen som enhetschef på Attrahera & Rekrytera i Solna Stad och har tidigare jobbat som Hr business partner på Post Nord.
2018-08-24
Åsa Wersenius.

Ny Vice President Group Human Resources på Indutrades

Åsa Wirsenius blir Vice President Group Human Resources på Indutrades med ansvar för bland annat koncernens Talent Management. Åsa Wirsenius kommer närmast från tjänsten som People Director på Belron UK. Åsa Wirsenius börjar den 1 september och kommer att ingå i Indutrades ledningsgrupp.
2018-08-20
Per Tjernberg

Ny Talent Acquisition Manager på Knightec

Per Tjernberg är ny Talent Acquisition Manager på Knightec. Han kommer från roller som rekryteringskonsult, också på Knightec och har tidigare jobbat som Key ccount Provider på People Provide.
2018-08-20
Kersti Evemyr.

Blir hr-chef på Pulsen Production

Kersti Evermyr blir hr-chef på Pulsen Production. Rollen är på företaget är ny och är ett led i bolagets ökade fokus på medarbetarskap. Hon kommer senast från jobbet som Group HR Business Partner på UniCarriers Europe. Kersti Evermyr börjar i september och tar också plats i bolagets ledningsgrupp.
2018-08-10
Erica Breyer.

Ny Employee Engagement Manager på Bliwa

Erica Breyer är ny Employee Engagement Manager på Bliwa, en ny roll på företaget. Erica Breyer har tidigare arbetat som projektledare för " Det nya arbetslivet", också på Bliwa och dessförinnan som vd-assistent.
2018-08-09
Anders Poutiainen.

Blir Södra Älvsborgs sjukhus nya hr-chef

Anders Poutiainen är ny hr-chef på Södra Älvsborgs sjukhus. Anders Poutiainen är i grunden officer och har sedan 2007 arbetat med hr. Han kommer senast från tjänsten som hr-chef vid Skaraborgs regemente i Skövde.Han tillträdde tjänsten den 1 augusti.
2018-08-09
Anu Pires.

Paulig-koncernens nya Senior Vice President, hr

Anu Pires har utsetts till Senior Vice President, hr och medlem i Paulig-koncernens ledningsgrupp. Hon tillträder den 1 oktober 2018 och är stationerad på Pauligs huvudkontor i Helsingfors. Hon kommer till Paulig från Lumene och har tidigare jobbat på företag som Outotec, Microsoft, Nokia och Valmet.
2018-08-08
Maria Lindgren.

Ny hr-chef på Intersport

Maria Lindgren är ny hr-chef på Intersport. Hon kommer senast från jobbet som hr-manager på Teleperformance och har dessförinnan jobbat som rekryterare och på Adecco group.
2018-08-07
Anna Erlandsson.

Ny chef för Azets hr- och löneverksamhet

Anna Erlandsson är ny chef för Azets hr- och löneverksamhet. Anna har det senaste året varit avdelningschef på Azets och kommer dessförinnan från CGI där hon var chef över Business and Client Management inom HRM Private och dessförinnan från Bluegarden där hon arbetat inom konsult- och outsourcingverksamheten.

Sida 1 2 3 4 5  ... 
#6